Lourdes, Limpias, Santiago de Compostela /autokarowo – samolotowa/

18 – 25.10.2020 r. / 8 dni /

Dzień 1 – 18 października 2020 r. / niedziela/

Na Lotnisku w Balicach w Krakowie odprawa o 4.30 a o 6.35 godz. w Lourdes przylot 9.20, śniadanie a następnie przejazd do Hotelu w Lourdes. Odpoczynek, obiad, uczestniczenie w wieczornym programie modlitewnym.

Dzień 2 – 19 października 2020 r. /poniedziałek/

Całodzienny pobyt w Lourdes. Poznanie miejsc związanych z objawieniami. Droga Krzyżowa. Dla chętnych kąpiel w basenie wody źródlanej. Lourdes ożywia ciało i duszę. To jest największą tajemnicą tego miejsca. Udział w programie wieczornym: Adoracja, procesja z lampionami. Nocleg w Lourdes.

Dzień 3 – 20 października 2020 r. / wtorek/

Po śniadaniu wyjazd do Limpias w północnej Hiszpanii. W Kościele z XVI w znajduje się w głównym ołtarzu Cudowny Krucyfiks „Jezus w Agonii”. Od 1919 r. wiele osób otrzymuje łaskę spostrzegania, zachowania się Pana Jezusa tak, jakby był żywy i naprawdę umierał na krzyżu, poruszał oczami lub ustami, zmieniał wyraz Oblicza i barwy Twarzy, ciało pokrywało się śmiertelnym potem, a krew spływała z Jego ran i spod Korony Cierniowej. Kult oficjalnie zatwierdzony przez Biskupów Hiszpańskich. Odprawiona zostanie Msza św. na której będziemy wynagradzać za wszystkie rany zadane Panu Jezusowi. Czas na indywidualną modlitwę. Nocleg w okolicy Limpias.

Dzień 4– 21 października 2020 r. / środa/

Po śniadaniu przejazd do Santiago de Compostela. Nawiedzimy Sanktuarium św.Jakuba Starszego w Santiago de Compostela. Zwiedzanie miasta. Nocleg w Santiago de Compostela.

Dzień 5 – 22 października 2020 r. / czwartek/

Po śniadaniu powrót i nocleg w Lourdes . W drodze powrotnej zatrzymamy się na chwilę na spacer nad Oceanem.

Dzień 6 – 23 października 2020 r. / piątek/

Po Mszy św. i śniadaniu wyjazd z Lourdes i udamy się na nocleg w okolicy Turynu.

Dzień 7 – 24 października 2020 r. / sobota/

Po śniadaniu pojedziemy do Montichiari – Maryi - Róży Mistycznej /Rosa Mystica/, gdzie zapoznamy się z objawieniami jakie miała Pierrina Gilli. Biskup Brescii, ks. Giulio Sanguinetti 15 sierpnia 2000 roku uznał kult Matki Bożej w Montichiari. W tym miejscu odprawimy drogę krzyżową w intencji kapłanów oraz przeżyjemy Mszę św. Przejazd na nocleg w okolicy Udine.

Dzień 8 – 25 października 2020 r. / niedziela/

Powrót do Polski w godzinach wieczornych.