SYLWESTER W MEDJUGORIE

ROZPOCZĘCIE NOWEGO 2021 ROKU

Z MATKĄ BOŻĄ KRÓLOWĄ POKOJU

29.12.2020 – 03.01.2021 r. / 6 dni /

Dzień I /29.12.2020 r. – wtorek/:

W Krakowie zbiórka o godz.6.00 na parkingu autokarowym przy Sanktuarium Miłosierdzia Bożego w Łagiewnikach, a o 06.30 godz. odbędzie się Msza św. rozpoczynająca naszą pielgrzymkę w Kaplicy św.Faustyny . Przejazd na nocleg na Chorwacji.

Dzień II /30.12.2020 r. – środa/:

Po Mszy św i śniadaniu pojedziemy do Tihaliny. Następnie przejazd do Medjugorie. Obiadokolacja i nocleg.

Dzień III /31.12.2020 – 01.01.2021 r. – czwartek, piątek/:

Przez kolejne 2 dni będziemy brać udział w Międzynarodowej Mszy św. i różańcu w parafialnym Kościele św. Jakuba; w Adoracji, pójdziemy Drogą Krzyżową na GÓRĘ KRIŻEVAC , wejdziemy także na GÓRĘ OBJAWIEŃ - PODBRDO odmawiając wspólnie różaniec. W czwartek uroczysta kolacja następnie o północy będziemy brać udział w Mszy św. w Kościele św.Jakuba witając Nowy Rok. Po Mszy św. w wielkiej bożej radości będziemy bawić się na zabawie sylwestrowej.

Dzień V /02.01.2021 r. – sobota/

Śniadanie, będziemy uczestniczyć w comiesięcznym objawieniu Matki Bożej Mirjanie. Po wieczornym programie modlitewnym będziemy wracać nocnym przejazdem do Krakowa

Dzień VI /03.01.2021 r. – niedziela/

Po drodze zatrzymamy się w Ludbregu – Sanktuarium Krwi Chrystusa – Msza św. Wieczorem przyjazd ok. 20 godz. do Krakowa. Możliwość przejazdu do Tarnowa naszym autokarem.

Autokar, Ubezpieczenie od Następstw Nieszczęśliwych Wypadków. Osoby które mają przewlekłe choroby muszą doubezpieczyć się indywidualnie lub za dodatkową opłatą u naszego ubezpieczyciela , noclegi w Domu Pielgrzyma i na kwaterze prywatnej, wyżywienie: śniadanie, obiadokolacje. W pierwszy i ostatni dzień wyżywienie we własnym zakresie, opieka pilota, opieka Kapłana.

ważny , niezniszczony dowód osobisty lub paszport, radio ze słuchawkami w celu odbioru tłumaczenia Mszy św. na język polski, latarkę, lekarstwa - które przyjmujemy, wygodne obuwie, ciepłe ubrania, śpiwór lub kocyk do autokaru na nocny przejazd.

Zapisy:

Tel. Ewa- 538-194-694

Cecylia - 694-867-207

Mail: biuro@fundacja-roze-maryi.pl

Terminy wpłat: Przed wpłatą prosimy o zgłoszenie się i potwierdzenie wolnego miejsca oraz podanie danych: Imię, Nazwisko, adres zameldowania, numer pesel, numer dokumentu i data ważności, telefon kontaktowy.

I wpłata – 300 zł do 01 sierpnia 2020 r.

II wpłata – 200 zł + 160 euro – zabieramy we własnym zakresie

Wpłaty prosimy dokonywać na konto Fundacji z dopiskiem "Sylwester”:

Fundacja "Róże Maryi"

os.Tysiąclecia 84,