z ANIOŁAMI

28.09 – 03.10.2019 r. / 6 dni /

Dzień I /28.09.2019 r. – SOBOTA/:

Możliwość przejazdu z Tarnowa. W Krakowie zbiórka o godz.5.50 na parkingu autokarowym przy Sanktuarium Miłosierdzia Bożego w Łagiewnikach, a o 06.30 godz. odbędzie się Msza św. rozpoczynająca naszą pielgrzymkę w Kaplicy św.Faustyny . Przejazd na nocleg do Zagrzebia na Chorwacji.

Dzień II /29.09.2019 r. – niedziela/:

Po śniadaniu pojedziemy do Tihaliny, aby przeżyć Mszę św. Następnie przejazd do Medjugorie. Obiadokolacja i nocleg.

Dzień III /30.09 – 01.10.2019 r. – poniedziałek, wtorek/:

Przez kolejne 2 dni będziemy brać udział w Międzynarodowej Mszy św. i różańcu w parafialnym Kościele św. Jakuba; w Adoracji, pójdziemy Drogą Krzyżową na GÓRĘ KRIŻEVAC , wejdziemy także na GÓRĘ OBJAWIEŃ - PODBRDO odmawiając wspólnie różaniec; w miarę możliwości spotkamy się w OAZIE CENACOLO z chłopcami wychodzącymi z narkomani, którzy przekażą swoje świadectwo.

Dzień V /02.10.2019 r. – środa/

Śniadanie, będziemy uczestniczyć w comiesięcznym objawieniu Matki Bożej Mirjanie. Po wieczornym programie modlitewnym będziemy wracać nocnym przejazdem do Krakowa

Dzień VI /03.10.2019 r. – czwartek/

Po drodze zatrzymamy się na Słowacji w Starych Horach w Sanktuarium Maryjnym, aby odprawić Mszę św. Będzie możliwość przyjęcia szkaplerza karmelitańskiego. Wieczorem przyjazd ok. 20 godz. do Krakowa. Możliwość przejazdu do Tarnowa naszym autokarem.

Autokar kl. turystycznej, Ubezpieczenie od Następstw Nieszczęśliwych Wypadków. Osoby które mają przewlekłe choroby muszą doubezpieczyć się indywidualnie lub za dodatkową opłatą u naszego ubezpieczyciela , noclegi w Domu Pielgrzyma i na kwaterze prywatnej, wyżywienie: 4 x śniadanie, 5 x obiadokolacje. W pierwszy i ostatni dzień wyżywienie we własnym zakresie, opieka pilota, opieka Kapłana.

ważny, niezniszczony dowód osobisty lub paszport, radio ze słuchawkami w celu odbioru tłumaczenia Mszy św. na język polski, latarkę, lekarstwa - które przyjmujemy, wygodne obuwie, ciepłe ubrania, śpiwór lub kocyk do autokaru na nocny przejazd.

Zapisy: Tel. 538-194-694

tel: 694-867-207

Mail: salkhoch@wp.pl

I wpłata – 200 zł do 01 czerwca 2019 r.

Jest jeszcze kilka wolnych miejsc. ZAPRASZAMY!!

II wpłata – 200 zł + 100 euro – zabieramy we własnym zakresie

Wpłaty prosimy dokonywać na konto Fundacji z dopiskiem "z Aniołami”:

Bank: BGŻ BNP Paribas