z ANIOŁAMI

27.09 – 02.10.2020 r. / 6 dni /

ZMIENIONY, NOWY TERMIN PIELGRZYMKI!!!

Dzień I /27.09.2020 r. – niedziela/:

W Krakowie zbiórka o godz.5.50 na parkingu autokarowym przy Sanktuarium Miłosierdzia Bożego w Łagiewnikach, a o 06.30 godz. odbędzie się Msza św. rozpoczynająca naszą pielgrzymkę w Kaplicy św.Faustyny . Przejazd na nocleg do Zagrzebia na Chorwacji.

Dzień II /28.09.2020 r. – poniedziałek/:

Po śniadaniu pojedziemy do Tihaliny, aby przeżyć Mszę św. Następnie przejazd do Medjugorie. Obiadokolacja i nocleg.

Dzień III i IV /29 – 30.09.2020 r. – wtorek, środa/:

Przez kolejne 2 dni będziemy brać udział w Międzynarodowej Mszy św. i różańcu w parafialnym Kościele św. Jakuba; w Adoracji, pójdziemy Drogą Krzyżową na GÓRĘ KRIŻEVAC , wejdziemy także na GÓRĘ OBJAWIEŃ - PODBRDO odmawiając wspólnie różaniec; w miarę możliwości spotkamy się w OAZIE CENACOLO z chłopcami wychodzącymi z narkomani, którzy przekażą swoje świadectwo.

Dzień V /01.10.2020 r. – czwartek/

Śniadanie, cały dzień przeżyć duchowych w Medjugorie. Po wieczornym programie modlitewnym będziemy wracać nocnym przejazdem do Krakowa

Dzień VI /02.10.2020 r. – piątek/

Po drodze zatrzymamy się na Mszę św. w Ludbregu – Sanktuarium Krwi Chrystusa. Wieczorem przyjazd ok. 21 godz. do Krakowa.

Autokar, Ubezpieczenie od Następstw Nieszczęśliwych Wypadków. Osoby które mają przewlekłe choroby muszą doubezpieczyć się indywidualnie lub za dodatkową opłatą u naszego ubezpieczyciela , noclegi w Domu Pielgrzyma i na kwaterze prywatnej, wyżywienie: 4 x śniadanie, 5 x obiadokolacje. W pierwszy i ostatni dzień wyżywienie we własnym zakresie, opieka pilota, opieka Kapłana.

ważny , niezniszczony dowód osobisty lub paszport, radio ze słuchawkami w celu odbioru tłumaczenia Mszy św. na język polski, latarkę, lekarstwa - które przyjmujemy, wygodne obuwie, ciepłe ubrania, śpiwór lub kocyk do autokaru na nocny przejazd.

694-867-207

Mail: biuro@fundacja-roze-maryi.pl

Terminy wpłat: Przed wpłatą prosimy o zgłoszenie się i potwierdzenie wolnego miejsca oraz podanie danych: Imię, Nazwisko, adres zameldowania, numer pesel, numer dokumentu i data ważności, telefon kontaktowy.

I wpłata – 210 zł do 15 sierpnia 2020 r.

II wpłata – 200 zł + 110 euro – zabieramy we własnym zakresie

Wpłaty prosimy dokonywać na konto Fundacji z dopiskiem "z Aniołami”:

Fundacja "Róże Maryi"

os.Tysiąclecia 84,